E-Szoftverfejlesztő Kft.

Az önkormányzati szoftverek piacvezetőjeként 25 év alatt 2,800 településen vezettük be vagyonnyilvántartó, iratkezelő, könyvelő rendszereink. ASP szolgáltatásunk 10 milliárd EUR értékű önkormányzati vagyont tart nyilván, mesterséges intelligencia alapú könyvelési rendszerünk 2014-2017 között 6 millió számlát állított elő és 80 millió könyvelési sort generált.

2019-ben jelenik meg vállalkozásoknak szóló, mesterséges intelligencia alapú ügyviteli, könyvelési rendszerünk.

Felismerve a turizmusban és a robotikában rejlő növekedési potenciált 2016-ban létrehoztuk a Corvinext Kft-t, melynek feladata egy apartman hotel kialakítása, üzemeltetése (Enjoy Budapest Cafe és Apartment Hotel).

2018 végén indítottuk az Enjoy Robotics Divíziót. A következő években erőforrásainkat robotikai kutatásra és fejlesztésre koncentráljuk. Biztosak vagyunk abban, hogy néhány éven belül a robotikából származó bevételeink meghaladják a hagyományos szoftverfejlesztési bevételeinket. 

Enjoy Budapest Apartment Hotel

A Corvin-negyed rehabilitációjával Budapest modern turisztikai és üzleti negyede jött létre. A Práter utca 6-8. alatti, 2016-ban épült 95 lakásos apartman ház kiváló elhelyezkedése (M3 metró, 4-6 villamos) ideális turisztikai hasznosításra. 2019. januárjában készül el a mellette lévő 55 lakásos apartman ház. 

Az Enjoy Budapest Apartment Hotel a két épületben 38 lakást üzemeltet turisztikai céllal a hozzá kapcsolódó gépjármű beállókkal és kiszolgáló helyiségekkel együtt.

Enjoy Budapest Cafe

A saját meleg konyhával rendelkező kávézó, reggeliző és bár egész az napos nyitvatartási ideje alatt a saját vendégek mellett külső látogatók számára is elérhető.

A 220 m2-es helyiség kettéosztott szerkezete kiválóan alkalmassá teszi 60 fős rendezvények, előadások lebonyolítására.

Enjoy Robotics

Az Enjoy Robotics küldetése a legjobb robotok felkutatása, gyakorlati hasznosításának bemutatása éles körülmények között. Disztribútorként és rendszer integrátorként feladatunk a robotok értékesítése, testre szabása, támogatása a vevők és gyártók maximális elégedettsége érdekében.

Kutatási eredményeink felhasználásával szeretnénk segítséget nyújtani az oktatás átalakításában, a vezetők felkészítésében, a szakértők számának növelésében.