​WE GUARANTEE THE BEST PRICE

"Semmilyen okot nem tudok felhozni amellett, hogy miért akarna bárki egy számítógépet az otthonába."
1977, Ken Olsen, Digital Equipment Corporation

Miért akarna bárki egy robotot?

Keressük együtt a választ!

Az Enjoy Robotics a világ minden részéről összegyűjti a legérdekesebb robotokat és azokat az Enjoy Budapest Cafe és Apartman Hotelben munkára fogja. Tanulmányozzuk, programozzuk a robotokat, a legvadabb ötleteket is megvalósítjuk.

Az Enjoy Budapest Caféban már több robot dolgozik, mint alkalmazott. Mesterséges intelligencia, önvezető autók, chat botok, kobotok, autonom robotok. A robotok korszaka elkezdődött.

TE HOGYAN KÉSZÜLSZ FEL A ROBOTOK KORÁRA?

Gyere, ismerkedj meg a robotjainkkal!

Pincér robotok

Beszélő virág

Aranyos Pepper

Tájékoztató robot

Programozható játékok

Gyerek robot

Érdekesek a robotok, de mi a hasznuk?

A robotika térnyerése elkerülhetetlen, akár tetszik, akár nem. Mindenképpen bekövetkezik még a mi életünkben. A kérdés az, hogy felülünk a robogó vonatra, vagy az állomásról nézzük?

Kutatásaink eredményeképpen segítséget tudunk nyújtani az oktatás átalakításában, a vezetők felkészítésében, a szakértők számának növelésében.

Az informatikai szolgáltatások nem helyhez kötöttek. Magyarországról a régióban, vagy akár az egész világon képesek lennénk robotokat betanítani, irányítani, üzemeltetni. Magyarország lemaradt, erre most Románia, Lettország is felkészültebb. Még nem késtünk el, itt az ideje, hogy versenyre keljünk.

RÁD is szükség van!

Ej, ráérünk arra még...

A számítógépek térhódítása során a számítógépeket elsők között alkalmazó cégek megerősödtek, a többiek lemaradtak, megszűntek. Ma már alapkövetelmény a számítógép ismerete, de kezdetben rettegtek tőle a felhasználók. Így aki értett hozzá, válogathatott a jobbnál jobb munkahelyek között.

Legyél részese a most íródó történelemnek!

Az új technológiák a történelem során mindig megszüntették azokat cégeket - és velük együtt a munkahelyeket -, ahol nem vezették be őket. Ne várd meg azt, amikor már csak utánozni tudod majd a többieket.

Legyél robot szakértő! Legyél te az, aki sikerre viszed a cégedet!

Várunk Téged is!

Gyere el, nézd meg a robotokat, kutassuk, építsük együtt a jövőt!

Az Enjoy Robotics nem informatikusok zártkörű klubja, lehetsz fotós, maszkmester, ötletgyáros, tanár, szövegíró, cégvezető vagy akárki. Számítunk rád!

Enjoy Robotics, Enjoy Budapest Cafe, Corvin-negyed, Práter u. 6-8.

Email: csiz@eszoft.hu

Legfrissebb híreink