RESERVE YOUR ROOM WITH BREAKFAST HERE
​WE GUARANTEE THE BEST PRICE

Enjoy Budapest Cafe

Kávé

Szelfizz velem

Hangulat

Svédasztalos reggeli

Büfé reggeli

Pincéreink

Elégedett vendégek

A'la carte reggeli

Finomságok

Kávé

Kompozíció

Bár

Csapolt sör

Kézműves sörök

Koktélok

Rendezvények

Bár rész

Szállás

Rendezvény rész

Várunk szeretettel

Enjoy Robotics, Enjoy Budapest Cafe, Corvin-negyed, Práter u. 6-8.

Email: cafe@enjoybudapest.net

Phone

Figyelem, kép és hangfelvétel!

Az Enjoy Budapest Cafe-ban robotokkal szórakoztatjuk kedves vendégeinket. Szolgáltatásunk egyedülálló volta miatt a kávézó területén a vendégek, az üzemeltető, a hazai és külföldi média képviselői fénykép és hangfelvételeket készítenek és azokat publikálják, a közösségi médiákban megosztják. A felvételek célja az élmény megörökítése, melynek során a tömegfelvételeken emberek is megjelennek.

A felvételek készítésére és felhasználására a kávézó üzemeltetőjének nincs befolyása! Amennyiben visszaélést tapasztal, vagy a felhasználás módjával nem ért egyet, közvetlenül a felvétel készítőjéhez kell fordulnia. Az általunk készített felvételek esetén az érintett személy jelzése alapján a felvételt azonnal eltávolítjuk.

A 2013. évi V. törvény a Polgári Törvénykönyvről (Ptk.) 2:48. § [A képmáshoz és a hangfelvételhez való jog] (2) Nincs szükség az érintett hozzájárulására a felvétel elkészítéséhez és az elkészített felvétel felhasználásához tömegfelvétel és nyilvános közéleti szereplésről készült felvétel esetén.

Az üzemeltető ezen felül biztonsági kamerát üzemeltet, melynek felvételét kizárólagosan bűncselekmény gyanúja esetén, a rendőrségnek történő átadására használja fel.

Az Enjoy Budapest Cafe területére történő belépésével a saját nevében, valamint az önnel érkezett kiskorú személyek esetében, mint törvényes képviselő, kifejezetten elfogadja a fenti adatkezelési tájékoztatót, ellenkező esetben nem tudjuk fogadni látogatását. Megértését köszönjük.